Alt du trenger å vite før du får tannimplantat

Å få  er en kosmetisk prosedyre som involverer bruk av porselen skall over tennene dine for å maskere sine mangler. Disse feilene inkluderer misfargede og feiljusterte tenner. Prosedyren for å installere disse porselenimplantat inkluderer å kutte av noen av ytre emalje og fylle den med komposittmateriale.

Presis bruk av finér  tar vanligvis to besøk. Det første besøket inkluderer bruk av prøvefineer for å kontrollere tilstrekkelig form og størrelse. Deretter kreves det et oppfølgingsbesøk for permanent fremstilling av finér ved hjelp av et bindemiddel. Disse finérene ligner nøyaktig den opprinnelige fargen på tannen din for å gi smilet ditt med en gnist som skaper tillit.

Hvem trenger dental finér?
Hvis du har fliset, sprukket eller ødelagt tenner, så er du absolutt en gyldig kandidat for denne prosedyren. Ufullkommenheter som disse kan lett maskeres ved hjelp av finér. Porselenfineer er også en tilstrekkelig løsning for de som sliter med ekstremt flekkete eller misfarget tenner som er langt utover omfanget av vanlige blekeprodukter. Personer med misaligned tenner eller de med hull mellom tennene kan også finne en løsning på disse problemene ved hjelp av dental finér i Edmonton. Videre, med alder, tenner ofte tennene, og porselenfineer er i stand til å løse dette problemet med letthet.

Fordeler med finér
Av alle de restorative tannprosedyrene av denne art gir veneers en tydelig naturlighet og subtilitet hvilke andre behandlingsalternativer ikke kan. Porselenfinér er flammebestandig og beskytter tennene mot ytterligere misfarging. Videre har tannfingere høy tilpasningsverdi. Derfor har man muligheten til å velge porselenes skygge i henhold til sin estetiske sensibilitet.

Begrensninger av finér
Prosessen med finér kan ikke reverseres. De trenger også regelmessige utskiftninger da de pleier å slites av med tidenes gang. En annen faktor som noen ganger virker mot finér er at prosedyren er relativt dyrere enn harpiksbinding og krone.

Post-Procedural Care
Finérene må vedlikeholdes med forsiktighet fordi vanvidd vaner som tannsliping vil føre til chipping og sprekker. Det er viktig å opprettholde riktig munnhygiene etter at du har fått dental finér, og dette inkluderer også å besøke en pålitelig Edmonton-tannlege hver år for rutinemessig rengjøring og oppfølging.

En av slike pålitelige tannleger i Oslo som tilbyr konsekvente tjenester inkluderer Floss and Gloss Dental. Det ville være nyttig å komme ned for et besøk selv om du ikke er sikker på å installere finér fordi vår tannklinikk også tilbyr andre kosmetiske tannbehandlinger som tannbinding som et alternativ til finér.

Kategorisert i: Prosedyrer og behandlinger
Skrevet av: admin
Kommentarer: Kommentarer: 0